שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

12/10/2015 | 23:34 | מאת: snow2323

אשמח לקבל מידע ממישהו/מישהי שעברו שאיבת שומן. אני חושבת לעשות בזרועות ובבטן ורציתי לדעת אם יש תופעות לוואי אחרי זה ואם יש לזה השלכות על הבריאות לטווח הארוך. תודה רבה לעונים!!

18/10/2015 | 22:10 | מאת: רמת שרונית

היי, אני ביצעתי שאיבת שומן מהזרועות (בלי צלקת) אצל ד"ר גרונוביץ יואב בירושלים. עדיין בהתאוששות אבל מרוצה מאוד :) (!) אספר את חוויותיי: הרדמה מלאה, אווירה מצוינת רופא מצוין וצוות אחים ואחיות מעולים. הבנתי שהניתוח היה שעה ושאבו לי בערך 300-400 מ"ל מהזרועות. הזרועות היו חבושות בתחבושות אלסטיות - מהן לא נפרדים לפחות 3 שבועות. יחד עם זאת אפשר להזיז (עם טווח מוגבל) וכאבים סבירים. משככי כאבים עושים עבודה מצוינת. שוחררתי הביתה, אני עדיין עם התחבושות, קצת נפוח, שטפי דם - רצוי מאוד לעשות בחורף כשאפשר לשים שרוולים גדולים וארוכים מעל התחבושות. טווח התנועה כבר כמעט מושלם. בקיצור - אני מרוצה. למרות הנפיחות אני כבר רואה את השינוי הפוטנציאלי. ד"ר גרונוביץ היה בדיוק כמו שאמרו לי - אדיב ומקצועי לחלוטין, הסביר לי מה ביצע, למה לצפות, שהניתוח עבר בהצלחה יחסית למה שציפה. אני אופטימית ומרוצה מאוד! הכי חשוב - בחורף. ולקחת בחשבון ש-48 שעות ככה אם יש ילדים אז שיעזרו לך. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים