ניתוח תיקון אף דר קריכלי מישהו עשה???

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

29/08/2015 | 17:56 | מאת: אפרת

היי לצערי עברתי כבר 3 ניתוחי אף ניתוח ראשון אצל דר שולמן ואז תיקונים שממש הרסו לי את האף אצל דר דנו. למרות שאני ממש אוהבת את דר דנו באופן אישי האף נהייה עקום משום מה ופשוט מזעזע. מחפשת ישועה אחרונה ללכת לדר קריכלי מישהו עשה אצלו ניתוח לתיקון אף??? בבקשה שלחו לי המלצות אם כן מיואשתתת כבר מהאף

03/09/2015 | 10:59 | מאת: ...

אני עשיתי אצלו תיקון, והוא מדהים..אל תתפשרי על רופא לכי רק אליו!! אם את רוצה פרטים נוספים תשאירי פה מייל..

16/09/2015 | 11:06 | מאת: חן

היי, אני גם שוקלת לנתח אצלו בשנית. תוכלי בבקשה ליצור איתי קשר בפרטי? אני חייבת לדבר עם מישהו כמוך. [email protected] בבקשה בבקשה דברי איתי, תודה ושנה טובה.

06/10/2015 | 19:56 | מאת: שירן

היי לצערי גם לי נהרס האף אחרי ניתוח ואני שוקלת לתקן אצל דר קריכלי. יש אפשרות לקבל תמונות למייל [email protected] ולדבר איתך? תודה רבה!

07/09/2015 | 09:07 | מאת: שי

היי אפרת,מצטערת לשמוע על סיפורך ומאחלת לך שתמצאי את המנתח הטוב ביותר שאת מחפשת! אני שי,בת 18 מאיזור המרכז. במסגרת מגמת קולנוע אני עוסקת בסרט תיעודי ומחפשת סיפור על מישהי שעושה ניתוח פלסטי והסיפור שלך מאוד נגע לליבי. האם היית מסכימה להצטלם לסרט התיעודי,לחשוף את סיפורך ולתת לי ללוות אותך לאורך התהליך? אשמח אם תיצרי איתי קשר במייל, [email protected]

16/09/2015 | 11:00 | מאת: חן

היי אפרת, אני ממש מחפשת מישהי כמוך כדי להתייעץ איתה. אני גם במצב שלך ושוקלת תיקון. תוכלי בבקשה לשלוח לי את המייל שלך או ליצור איתי קשר ב- [email protected] ? בבקשה דברי איתי... תודה ושנה טובה,חן

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים