ד"ר יצחק מאיר המלצות !

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/07/2015 | 09:23 | מאת: שי

אני בן 29 רוצה לעשות ניתוח אף חושש מבחירה שגויה. שמעתי שד"ר קריכלי הוא מומלץ יחד עם זאת הוא מאוד יקר והמחיר לא מוצדק. מבקש המלצות רק ממי שבעל ניסיון ולא משמועות בדקתי גם אצל ד"ר יצחק מאיר וגבי אלשוילי . אשמח להמלצות . [email protected]

28/07/2015 | 16:17 | מאת: חני

הי שי, אני כתבתי כמה שורות למטה בתגובה לפוסט של עדי, כדאי לקרוא.

29/07/2015 | 12:45 | מאת: הילה

לשניהם יש גם נפילות. כלומר, לצד הניתוחים המוצלחים יש גם לא מעט תוצאות רעות. קח את זה בחשבון...

25/08/2015 | 11:38 | מאת: שלי

עשיתי אצלו לפני 5 שנים הוא עושה אף טבעי שזה הרבה יותר יפה מאף מושלם והוא אדם כל כך נעים ואנושי שזה חשוב לא פחות אגב, אחריי עוד שתי חברות ניגשו לעשות אצלו וגם הן יצאו מרוצות אל תחשוב פעמיים הוא הכי אמיתי וישיר ולא יגיד מה שאתה רוצה לשמוע אלא מה שבאמת ניתן לעשות

31/08/2015 | 14:03 | מאת: טליה

היי אני עשיתי ניתוח אף אצל מאייר יצחק וחולמת על ניתוח אף שני על מנת לתקן, מיותר לציין שזה לא עניין אותו תיאום הציפיות לאחר התוצאה וממש לא רצה לתקן את העוול שגרם ולכן כבר נוצר מצב שלא רציתי שמי שפגם פעם אחת ינסה שוב, לעומת זאת, כאשר בודקת אצל רופאים אחרים יש עניין לניתוח שני (השאיר סחוס בקצה, אי סימטריות, הגודל לא פרופורציונלי לפנים- גדול) ממליצה להתרחק כל עוד נפשכם (אפכם) יכולים לכל הממליצים ביתר התלהבות אנא השאירו פרטים, אחרת, דינכם כאנשי יח"צ/ שיווק. מי שרוצה פרטים נוספים על מנת לאמת עמי, מוזמן.

16/09/2015 | 15:24 | מאת: תמר

16/09/2015 | 16:02 | מאת: שי

יכולה לשלוח לי צילומים למייל או לדבר איתי משם [email protected]

16/09/2015 | 16:06 | מאת: שי

יכולה לשלוח לילמייל תמונות או לדבר משם [email protected]

03/02/2020 | 16:19 | מאת: עדי

היי, אני באותה הרגשה עשיתי ניתוח אף אצל יצחק מאייר לפני 10 שנים ובאמת שיש אי סימטריה רצינית. אי אפשר לחייך מבלי שהאף מתרחב וזה פשוט מביך. עבודה לא יפה ומרושלת. גם אני לא ממליצה! לא מספיק מקצועי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים