שאלה על ניתוח אף חוזר- מחירים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

07/07/2015 | 13:16 | מאת: סיגל

אני רוצה לעבור ניתוח תיקון באף, מנסה למצוא סד"ג למחיר לניתוח כזה. אני מבינה כי כשמדובר בניתוח חוזר אז העלויות יקרות יותר, מי כיול לתת הערכה/ סד"ג / או מישהו שעבר ניתוח חוזר יכול לתת נתונים על איזה מספרים מדובר? הבנתי שקריכלי הכי טוב אבל גם הכי יקר, מישהו יודע לומר מה הסכומים? תודה!

09/07/2015 | 12:48 | מאת: איל

הניתוחים החוזרים כמו כל דבר בחיים: הם חלקם קלים יחסית וחלקם קשים מאוד. המחירים משתנים בהתאם לדרגת קושי. וגם הרופאים מדורגים ככה: כל רופא לוקח בהתאם לנסיונו והמוניטין שלו. הכי טוב לגשת לבדיקת יעוץ אצל רופא שתבחרי וכך תדעי את המחיר.

10/07/2015 | 08:48 | מאת: ביררתי כבר אצל כולם

קריכלי - על תיקון ראשון לוקח באיזור ה - 40-50 אלף. מוסקונה - 40. עייאש - 43. יתר הרופאים - ייקחו באיזור ה- 30 גג. זה ממש בגסות, וזה בעיקר מה שאמרו במקרה שלי, אז אל תתפסי אותי במספרים..

12/07/2015 | 15:41 | מאת: סיגל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים