ניתוח סנטר בן 19

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

07/06/2015 | 21:41 | מאת: רום

ככה, אני מתכנן לעבור בזמן הקרוב ניתוח להגדלת סנטר. ואני אןדה לכם מקרב לב אם תעזרו לי . 1)רציתי לדעת אם מישהו עבר פה ניתוח סנטר ואוכל לקבל את חוות דעת ממנו פרטים על המנתח הפלסטי. 2)דברים חשובים שאני צריך לדעת בנוגע לניתוח סנטר.כגון:מהלך הניתוח/ השתלים/חומרים וסוג ההרדמה וכוליי... כל טיפת מידע חשובה.. אתרים/כל דבר שעזר לכם לקבל אינפורמציה לגבי הניתוח יתקבלו בברכה :)

10/06/2015 | 13:06 | מאת: גילת

חברה שלי עשתה אצל ד"ר קריכלי ניתוח אף והגדלת סנטר, התוצאה פשוט מהממת! אבל יש גם מצבים שלצורך הגדלת הסנטר במקום הכנסת שתל מתחת לשרירי הסנטר מנתחים את עצם הלסת לשם שינוי צורתו. זה ניתוח גדול וקשה בהרבה עם קיבוע לסתות במשך שלושה שבועות, אחותי עברה ניתוח כזה בהמלצת ד"ר קריכלי וגם אצלה התוצאה יפה מאוד. אני ממליצה לך לצורך העניין להתעייץ גם עם מנתח פה ולסת.

25/06/2015 | 16:01 | מאת: דניאל

היי איזה מנתח לסת את מכירה ויכולה להמליץ עליו?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים