מישהו כאן עשה תיקון לניתוח אף כושל????

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

07/06/2015 | 13:46 | מאת: מחפשת המלצה דחופה!!!!

עשיתי אצל ד"ר מרקוס הראל לפני יותר משנה ואני מחפשת מנתח טוב שיתקן לי את התוצאה העגומה... בבקשה תעזרו לי.. אם מישהו כאן ביצע תיקון כזה - אני זקוקה להמלצה. תודה !!!

11/06/2015 | 20:43 | מאת: למחפשת

יש כאן מלא הודעות על ניתוחים כאלה, רק צריך לדפדף בפורום

24/06/2015 | 12:16 | מאת: לילו

לא ביצעתי עדיין, אבל דר קריכלי מעולה בתיקוני אף .. קחי בחשבון שגם הכי יקר. למה את לא מתקדמת אצל מרקוס אגב?

25/06/2015 | 20:25 | מאת: לילך

דר קריכלי באמת מעולה ולא רק בתיקונים, אלא בניתוחי אף בכלל. באתר שלו מוצגות תמונות מדהימות של מנותחים לפני ואחרי מכול הסוגים ובכול רמות קושי. תוצאות כאלה לא ראיתי אצל אף רופא ואני חקרתי ביסודיות את האתרים של כולם. זה עוד כלום לעומת התמונות שרואים אצלו ביעוץ. זה נכון שהוא יקר, אבל מגיע לו.

03/07/2015 | 14:39 | מאת: מחפשת המלצה דחופה..

אני לוקחת בח"ן רציני מאוד את קריכלי, חשבתי שאולי יש עוד מישהו ברמה שלו לשקול. בכל זאת, חשוב לבדוק עוד כמה רופאים. על מרקוס הראל אני ממש מוותרת הפעם... הספיקה לי הפעם הראשונה. יש לך המלצה?

24/06/2015 | 12:18 | מאת: ...

האם ניתן לבצע הרמת שפה ובכך לקרב את המרחק בין השפתיים לאף ?

09/07/2015 | 17:34 | מאת: רינת

קראתי באיזה מקום שניתוח כזה קיים. אבל במקום לחפש מידע בפורום עדיף לשאול מנתח

29/07/2015 | 09:48 | מאת: עדי

היי, אחותי מתכננת לעשות אצלו החודש. למה את מאוכזבת? אם יש לך אפשרות לשלוח תמונה אני אשמח. ואם לא אשמח אם תתארי. באמת שמעתי שקריכלי טוב בניתוחים ראשוניים ותיקונים, גם הייתי אצלו והראה לי את התיקונים שעשה. אני מתכננת לעשות אצלו החודש. ואחותי עושה אצל מרקוס כנראה אבל היא קצת חוששת. ויצא לי לראות כמה תגובות כאלה שליליות עליו.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים