ניתוח אף קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

07/04/2015 | 08:59 | מאת: ליאת

הבת שלי עברה ניתוח אצל ד"ר קריכלי, הרופא בפירוש אומן. האף הותאם בצורה מושלמת לפנים, מאד טבעי ויפה. אין מילים!!!!

02/05/2015 | 15:31 | מאת: רן

אין מילים גם על הסכום שהוא מבקש.שחיתות!! יש אומנים כמוהו אבל לא מושחתים.

10/05/2015 | 19:35 | מאת: גלעד

אני לא מסכים אתך. א) הוא באמת אומןגם כהגדרתך ולצערי אין מנתחים כמוהו וחבל מאוד שכך. ב)הוא מנתח הכי יקר בתחום וזכותו לבקש כל מחיר עבור האומנות שלו. כשם שיש עורכי דין הכי יקרים לצד היותר זולים ולא עולה על הדעת להגדיר אותם מושחטים. ג)אם המחיר שלו נראה לך יקר מדי זכותך לא לשלם, אבל כאן אין כל זכר לשחיתות. עושה רושם שנסחפת קצת...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים