המלצות לניתוח אף ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/02/2015 | 12:04 | מאת: עדי

שלום, אני מחפשת המלצות לד"ר רוזנברג הגן, אני מתלבטת האם לעשות אצלה ניתוח אף. מצד אחד היא עושה רושם של ותיקה ומאוד מקצועית, מצד שני לא ראיתי יותר מידי המלצות ותמונות של עבודות שלה בחיפוש ברחבי הרשת. אשמח אם מישהו שעבר אצלה ניתוח אף יכול לעזור לי, תודה מראש

31/03/2015 | 20:01 | מאת: טל

2 חברות שלי עשו אצלה ניתוח אף ויצא פשוט מדהיםםםםם!! באמת שלא ראיתי עבודות כאלה הרבה זמן

13/04/2015 | 18:16 | מאת: ירין

היי עדי אני עברתי אצלה ניתוח אף ואני פשוט בלי מילים. עבודה נקייה ומקצועית, בלי הרבה "כחולים" וההחלמה הייתה מהירה מאוד לעומת חברות שעברו ששמעתי דברים לא נעימים וגם ראיתי עבודות לא יפות. מאוד שמחה שהחלטתי לעבור אצלה.

18/04/2015 | 20:25 | מאת: שאלה

הי עדי. האם עברת בסופו של דבר את הניתוח אצל ד"ר הגן? ממליצה?

18/04/2015 | 21:15 | מאת: מעיו

היי עדי האם עשית בסוף ניתוח אף? אני גם חשבתי ללכת אליה ואני לא מוצאת אף לא תמונה אחת של מנותח אף אצלה

06/05/2015 | 11:08 | מאת: דניאל

עדי רציתי לישאול האם עברת לבסוף אצל בנימינה לבסוף את הניתוח כי אני באותה ההיתלבטות

28/05/2015 | 19:26 | מאת: אבי בלאק

אני גם אוצה לבצע אצלה ניתוח פלסטי באף אלא שכמו שכתבת גם אני לא שמעתי יותר מידי מאנשים ואני די לחוץ מזה כיוון ששמעתי שבדברים האלה יש הרבה אכזבות אם תשמעי משהו אני ממאאאד ישמח עם תעדכני

18/06/2015 | 17:44 | מאת: מעין

היי עדי. האם קיבלת תשובה ממישהו? האם עשית ניתוח אף אצלה. אני גם שוקלת וההתלבטות שלנו זהה. אשמח אם תעני לי. אני חייבת לקבל החלטות

21/05/2017 | 19:22 | מאת: גיורא

האם עברת ניתוח אף אצל דוקטור הגן ביאנקה?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים