ניתוח אף אצל ד''ר יעקב בר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/11/2014 | 01:11 | מאת: שני

אני עברתי ניתוח אף אצל ד''ר בר לפני חודשיים ופחדתי נורא מהתוצאה ועכשיו...לא יכלתי לדמיין לעצמי אף יותר יפה ממה שיצא לי..אל תתלבטו...הוא תותח!!

28/02/2015 | 11:58 | מאת: שירי

היי שני, אשמח ליצור איתך קשר לגבי ניתוח האף. אני מאוד מתלבטת אם לנתח אצלו. מה דעתך? אוכל לראות תמונות? תודה, שירי

19/03/2015 | 13:00 | מאת: שירן

את לא מבינה כמה אני שמחה לראות את התגובה שלך אני אמורה לעבור ניתוח עוד שבועיים אצלו ואני ממש חוששת מהתוצאה . בייעוץ איתו הוא פשוט משדר שאין באפשרותו לשנות יותר מידי .

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים