ניתוח אף - חיים אשכנזי או יצחק מאייר ??

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/10/2014 | 23:41 | מאת: עוז

היי לכולם, אני עתיד לעבור ניתוח אצל אחד מהשניים (כללית אסטטיקה פלטיניום), אני ממש מתלבט בלי לבחור! הייתי אצל שניהם בפגישת יעוץ והתרשמתי יותר מאשכנזי, בודק, מצלם, מסביר יותר. הרגשתי שאצל יצחק מאייר יכולתי להמשיך לעמוד בזמן שהוא מדבר, לא הסביר שום דבר ולא עשה הדמייה. כאלו מה שיצא יצא. אבל עדיין אחרי השיטוט באינטרנט יש יותר חומר לטובה על מאייר מאשר על אשכנזי. בקיצור מה עושים??? :( אני רוצה לעשות את הניתוח בדצמבר הקרוב!

12/01/2015 | 12:04 | מאת: שוקו

יש כאן כאלה שיכולים לעזור להמליץ? מניסיון אבל

06/05/2015 | 11:18 | מאת: מזל

אשמח לדעת אצל מי ניתחת בסוף? והאם הנך מרוצה מהתוצאות? הייתי בפגישה אצל דר' מאייר ועדיין מאוד מתלבטת ומבולבלת.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים