ניתוח אף דר יוסף בן שושן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

14/10/2014 | 05:33 | מאת: ספיר

אני בדיוק אחרי ניתוח אף אצל דר יוסף בן שושן. בן שושן הוא המנתח הראשון אצלו הייתי בייעוץ, וכבר בייעוץ הייתה לי אינטואיציה מאוד טובה לגביו. מבחינתי היה לסגור איתו במקום. אבל הלכתי בכל זאת לראות עוד מנתח אבל הוא לא מצא חן בעיני והחלטתי ללכת על יוסף בן שושן. כיום, שבוע לאחר הניתוח, אני יכולה להגיד שאני שמחה שפעלתי כך! האף יצא ממש טבעי ויפה! דר בן שושן הבין בדיוק את הראש שלי ואת מה שמפריע לי ועשה את הכל על הצד הטוב ביותר! חייבת לציין, בצד בקצץ יותר שלילי- דר בן שושן תמיד במעין חוסר שקט ומאוד עסוק.. אז כמעט בכל פעם שראיתי אותו (כולל בניתוח עצמו) הוא היה מאוד קצר עם תשובות, והפגישות היו מאוד מהירות.. אבל פשוט תסמכו עליו, הוא יודע מה הוא עושה! :-)

23/10/2014 | 09:24 | מאת: שיר

הי ספיר אשמח אם אוכל לקבל עוד אינפורמציה ממך,תצרי איתי קשר דרך המייל בבקשה תודה מראש

02/11/2014 | 15:26 | מאת: גלית

קראתי עליו המלצות לא טובות אבל הרופא שהפנה אותי אליו המליץ מאוד יתכן והם מקושרים לכן לוקחת את ההמלצה עליו בערבון מוגבל אודה לך אם תספרי קצת איך הגעת אליו ועל סמך אילו המלצות תודה

22/11/2014 | 19:06 | מאת: שיר

הי גלית דר יוסף בן שושן רופא מצוין עברתי אצלו ניתוח השבוע,הוא לא רופא שיושב וחופר ומנסה לסחוט ממך כסף הוא רופא מקצועי,קצר בתשובותיו והכי חשוב איכפת לו ממך ולא מהכסף שלך! אני ממליצה עליו בחום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים