ניתוח פלסטי באף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

13/10/2014 | 12:43 | מאת: עדו

שלום קוראים לי עדו בן 23 עשיתי ניתוח אף לפני חודשיים ומאז אני מרגיש שינויים בפנים שלי. בהתחלה סתם היו בצקות כאלה שעלו וירדו במהלך היום בפנים. אבל אחרי איזה חודש מהניתוח התחלתי להשתמש בסאבו קאלם ומאז אני מרגיש ממש שינויים בפנים שלי הם כאילו התארכו ונהיו ארוכות יותר ויש לי יובש רציני בפנים והנפיחות מהאף לא קרובה לרדת. להפך בזמן האחרון יש לי רגעים שהעצם של האף ממש נפוחה. ולפני שבוע התחלתי להשתמש במשחת יומובט לפנים בגלל פסוריאזיס והפנים הגיבו נורא מוזר בנפיחות ואודם חזק והיה לי קוצר נשימה גם. בקיצור אני לא סגור מה לעשות הבצקות לא גדולות וקשה להבחין בהם הרבה פעמים אבל לפני כמה ימים פתאום קמתי בבוקר וכמעט לא הייתה נפיחות בפנים ואז שוב זה השתנה. בקיצור הפנים שלי לא נראות מאוד מוזר, אבל הם פשוט נראות מאוד שונות ויש לי המון כאבים גם ואני כבר לא מזהה אותם כפי שהם היו ואני לא בטוח מה לעשות.. אשמח לחוות דעת כי אני די לא סגור מה לעשות..

14/10/2014 | 12:36 | מאת: חני

עידו, אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח אף, ועדיין נפוח לי בכל מיני מקומות בפנים, וגם האף עצמו עדיין לא סימטרי. אצלי גם השפה העליונה עדיין נפוחה, ולכן גם אני נראית קצת שונה.. אבל אל דאגה, זה חלק מהחלמה נורמלית. נפיחויות עשויות לרדת למיטב הבנתי, אפילו רק אחרי חצי שנה. גם כל אחד מגיב אחרת לעניין. אבל מה שאתה מתאר לחלוטין לא נשמע מוזר. אגב, למה אתה לא מתייעץ עם המנתח שלך? חשוב לפגוש אותו חודשיים אחרי הניתוח. תשאל אותו את השאלות האלה, ובטוח שהוא ירגיע אותך. בכל הנוגע לנפיחויות, זה באמת לוקח זמן. לגבי היומובט - אתה לוקח בפיקוח רופא עור? לדעתי לא מומלץ למרוח בתקופה הזאת.. אבל אולי אני טועה, תשאל את המנתח שלך או רופא עור. הכי טוב. בכל מקרה, מניסיון שלי ושל עוד לא מעט מנותחים, אני יכולה להגיד לך שהפנים לא חוזרות לעצמן פיקס אחרי חודשיים, זה לוקח קצת יותר זמן. אבל בסוף הכל מסתדר, ואין מצב שהשונות הזאת תישאר. הכל יחזור לעצמו, תהיה רגוע. קצת סבלנות...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים