מי מנתח במרכז החדש של הפלסטיקאים באיכילוב?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

01/10/2014 | 13:21 | מאת: אפי

האם זה המנתחים של איכילוב? איפה עדיף לעשות ניתוח הרמת חזה שם או במרפאה פרטית?

05/10/2014 | 07:02 | מאת: בעלת נסיון

הי אפי. לאחר בדיקה מעמיקה של הנושא, גיליתי כי המנתחים במרכז באיכילוב הם המנתחים הבכירים של המחלקה לכירורגיה פלסטית. לחלקם יש גם מרפאות פרטיות אבל כולם מודים שהמקום הבטוח ביותר לעשות ניתוח הוא בבית חולים.

05/10/2014 | 09:08 | מאת: אילת

אני מתכננת לעבור שם גם בקרוב ניתוח, הפנה אותי לשם רופא שאני סומכת עליו, סגרתי שם על מתיחת בטן, הם סופר מקצוענים, אכן מנתחים שם המומחים של איכילוב, התנאים נראים טובים ויש לי את הביטחון שזה שם, בתוך בית החולים אם חס וחלילה משהו ישתבש... בקיצור, אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע! תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים