יושר של רופא שווה יותר מהטיפול !!!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

09/09/2014 | 12:11 | מאת: נעמה גורן

הלכתי לד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה ליעוץ בקשר למילוי שקעים מתחת לעיניים וזאת לאחר המלצה חמה שמתי חברותי ,, כשנכנסתי אליו ליעוץ הוא אמר לי שממש אין הצדקה לעשות לי טיפול כי השקעים שלי כל כך קטנים וזה לא יעשה שינוי !!! ושאחזור אליו עוד שנה שנה וחצי לביקורת !!!! היושר והאמינות זה הבסיס שחייב להיות לכל רופא ולצערינו אין כאלה רופאים בארץ !! יישר כח ד"ר ליפשיץ היקר

12/09/2014 | 00:49 | מאת: יודעת קצת

מעניין...נראה כאילו לד"ר ליפשיץ יש איזה יחצן סמוי ואולי זה הוא עצמו.כל האינטרנט מוצף בהמלצות עליו כל פעם בשם אחר עם אותו סגנון כתיבה.אני מזהה דברים כאלה ממרחקים ויש כאן משהו מאוד לא ישר ואמין.רציתי ללכת אליו אבל רק בגלל שאני מרגישה שהוא עושה לעצמו יחצנות יתר ויתרתי,כי רופא טוב עם שם טוב לא באמת צריך יחצנות כזאת.

16/09/2014 | 17:49 | מאת: נעמה

כנראה שאתה או את רופא שלא מפרגן מקנאה רבה !!!!!!! אבל בכל מקרה זה הפסד שלך !!! כי רופא ששולח מטופל הביתה ולא מטפל בו כי לא צריך טיפול זה אומר דרשייני ,,,,,,

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים