חושש לנתח - מה יגידו?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

30/08/2014 | 16:04 | מאת: נאור

שלום לכולם. מבקש להתייעץ עם עוד גברים שעשו ניתוח פלסטי. רוצה לנתח אבל חושש מהתגובות. אם יש כאן גבר שעבר ניתוח בעצמו אני אשמח להתייעץ איתו ולחלוק תחושות...תודה!

05/09/2014 | 07:25 | מאת: מעיין

היי נאור אומנם אני בחורה אבל אני לא רואה בזה שום דבר רע שגבר יעשה ניתוח . היום זה נורמאלי גברים יותר מודעים לעצמם חיצונית אני ממליצה לך ללכת להתייעץ עם רופאים לגבי הניתוח שאתה מעוניין בו ותבקש מהם טלפונים של מטופלים שלו ככה תדבר איתם ותראה את התוצאה ואולי זה יעזור לך להוריד את החששות. בהצלחה ;)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים