סיפור ארוך על ניתוח אף אצל דר קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

01/08/2014 | 13:28 | מאת: אסף

בפורים האחרון לפניי בערך כחצי שנה לאחר התלבטויות רבות ביצעתי ניתוח לקטנת האף (האף היה רחב) אצל דר אברהם קריכילי . לאחר הניתוח נשלחתי לשבוע מנוחה בבית עם תחבושת וביקורת לאחר כשבוע כולל הורדת התחבושת . ביום הורדת התחשובת הייתי בציפייה מה יגיע חיכיתי להאף המושלם והופתעתי ראיתי אף מכוער ברמות שלא הצלחתי להסתכל על עצמי במראה הדר אמר שזה הישתפר אבל על הפנים שלי היה נראה שכן הוא חושב שיצא מזעזע . הגעתי הביתה ונכנסתי לדכאון עמוק זו הרגשה נוראים שהמראה שלך נהרס ,העדפתי לחזור לאיך שהיה קודם . הייתי מטריד את הדר כל יום 3 טלפונים , אימיילים הוא ביקש שהכחה ועוד חודש יגיע לביקורת . האף היה עדיין מזעזע . הגעתי אליו והוא טען שיש שיפור (מה שאני ראיתי כשיפור ממש בקטנה ) ושזה עוד שיתפר וישתפר השיחה בנינו הייתה מאוד טעונה אפילו הגיע לצעקות לאחר שאמרתי לו שאני יתבע אותו . חזרתי הביתה וספרתי ימים שיעברו בכדי שאוכל לבצע ניתוח תיקון . וכך עבר עוד חודש ונוצר עוד שיפור ועוד חודש ועוד שיפור . היום אני בערך כחצי שנה לאחר הניתוח והייתי רוצה להגיד לכם ולדר כי לא יצא לי להגיד לו ,הניתוח הצליח לך ! האף השתנה ב360 ממה שהיה שבוע לאחר הניתוח . האף לא מושלם ויש איזה נקודה שאני פחות אוהב בו אבל הוא הרבה יותר יפה ממה שהוא היה לפניי הניתוח . מה שבאמת הכי מורגש שאף אחד לא שם לב שעשיתי ניתוח אפילו לא המשפחה הקרובה כי לפעמיים יש דברים שרק לאדם שמסתכל במראה מפריע ולאנשים האחרים אין יכולת להתמקד בדברים קטנים . כתבתי את הפוסט הזה משני סיבות . הראשונה זה להתנצל בפני הדר שהטרדתי אותו ואת המשכירה שלו הצורה הכי מוגזמת העולם והוא כבר לא היה מוכן לדבר איתי האמת שהייתי במצב נפשי רעוע וחיפשתי תשובות . והשני למי שרוצה לעבור ניתוח להכין את עצמכם שאוליי לא יצא מה שרציתם ולא לקבוע איך הולך להראות האף שבוע לאחר הניתוח צריכים לחכות . אני שילמתי סכום עתק בתמורה לניתוח אצל קרכילי ביחס למתחרים שלו (המחיר אוליי פי 2 או 3) אבל בסופו של דבר זה 90% ממה שרציתי מה שאני לא חושב שרופאים אחרים יצליחו לעשות . וזה לא פרסומת מה שמגיע מגיע . ממני לאלה שמעוניינים לעבור ניתוח אסף

05/08/2014 | 13:09 | מאת: גיא

הי אסף, שמח בשימחתך. גם לי יש אף רחב ובחרתי לעשות ניתוח אצל דר. קריכלי. הסיפור שלך רק מחזק אותי במשהו שידעתי קודם שהוא מנתח אפים הכי טוב. באתר שלו מוצגות תמונות של אפים רחבים עם תוצאות מדהימות וכאלה לא מצאתי באתרים של המנתחים הכי מאוחצנים בארץ. "אם באף בעל מבנה רזה התגבשות תוצאה סופית לוקחת בסביבות שנה, הרי שבמקרה של אף שמן ורחב נדרש זמן ארוך יותר ומצריך לא מעט סבלנות ואורך רוח מצד המנותח. כמובן" השורות למעלה הן ציטוט הטקסט שלקחתי באתר של דר קריכלי, אני מתאר שלא קראת אותן, היית חוסך לך כאב לב ובודאי לא היית מצפה לאף מושלם מיד שהורידו לך גבס. יפה שאתה נרתם לעזור לאחרים כדי שיהיו סבלניים ומציאותיים. וברוח הדברים שבציטטה אם כבר הגעת ל 90% מהציפיות שלך אני עם הזמן צופה לך אף מושלם. יפה מצידך שידעת להתנצל בפני הדוקטור ומזכירתו, הם בודאי שמחים בשבילך. בהצלחה, גיא

07/08/2014 | 00:24 | מאת: הילה

28/05/2021 | 20:51 | מאת: Revital

לי יש אף שרציתי לעדן מה המחיר שלו כיום? האם מצליח לעדן אף אורכו פרופיל והקטנת נחיריים דברים עדינים שאני רואה בלי אף גדול לפנים כמה הוא לוקח לתקן והאם הוא משתמש בטכניקות פחות כואבות? מקצועי וקשוב? מאז עשיתי את צל בורנשטיין ועברתי סיוטמעד היום אני מפחדת נורא עקום כמו מחברות מחירים בולטים רק אחת שעשתה אצל איזה אחד שמגיע לכאן פעמיים בשנה ורודריזו גונזלס עשתה אבל אצלי זה הקטנה ונידון

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים