ברוכים הבאים לפורום ניתוחים פלסטיים - תמיכה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

זה האזור שלכם, של כל מי שאי פעם התעניין בתחום, שקל לעבור ניתוח, עבר ניתוח או יעבור ניתוח.. זה המקום לשאול, לשקול, להמליץ, להסתייג (אנחנו מבהירים כי כל הוצאת דיבה באתר תימחק מיידית, אנא, שקלו מילים) נשמח לשמוע תגובות ולקבל מתנדבים לניהול, שוב, זה *אינו* פורום מקצועי, כי אם פורום תמיכה חברתי, בהצלחה לכולם! צוות האתר
23/07/2007 | 12:12 | מאת: איילת

יש לנו רופא שמזריק חומר למילוי ל12 שנה,אני בקשתי ממנו לראות את הבקבוק, אבל הוא לא נותן לי, צבע הבקבוק סגול ולבן, אני מעט חוששת לתת לו לגעת לי בפנים, אבל הוא מזריק בבית ליידי, ומבחינת נוחות זה מתאים לי, השאלה שלי היא, האם יש באמת חומר ל12 שנה? והאם הבקבוק של אותו חומר זה כמו שתארתי? תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים