ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

17/06/2014 | 23:12 | מאת: חן

אני מחפשת מנתח סופר מקצועי שיודע לעשות שינוי קטנטן באף שנראה טוב בסה"כ, ועדיין לא להרוס, אלא רק לשפר. אני נורא פוחדת מהצעד הזה, כי האף שלי נראה כמעט יפה, ועם זאת סגורה על זה שאני מעוניינת בשינוי הקטן הזה. מכירים מישהו שאפשר לסמוך עליו שלא יהרוס לי את האף?

18/06/2014 | 13:34 | מאת: ליקה

יש בארץ רק שם אחד שעונה על כל הדרישות שלך, שמו דר קריכלי. קחי בחשבון שהוא גם יקר בהתאם.

22/06/2014 | 09:56 | מאת: חן

שמעתי על דר קריכלי, והוא יקר פי שתיים או שלוש מרופאים אחרים ששמעתי עליהם גם. אין לי בעיה לשלם הרבה כסף, השאלה אם מעבר לפן הרפואי הוא יודע גם לעצב את האף בצורה הכי מקצועית שיש. כלומר, מה היכולות האמנותיות שלו מעבר לזה שהוא א א ג. אני ממש בדילמה,נכי כל מי שאני מדברת איתו דווקא ממליץ לי דר מרקוס הראל, מה את אומרת עליו? הוא גם ברמה של קריכלי?

23/06/2014 | 21:37 | מאת: ליקה

עושה רושם שהמחיר כן חשוב לך. נראה לך שאפשר להיות רופא הכי יקר לאורך שנים רק כמנתח של פן הרפואי כהגדרתך? קריכלי מעצב אפים הכי יפים והכי טבעיים בארץ. באשר למרקוס הראל – כבודו במקומו... זה לא אותו דבר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים