דילמה ד"ר קריכילי או ד"ר קליין -ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

02/06/2014 | 01:14 | מאת: רחל

שלום אני מעונינית לעבור ניתוח אף אך אינני בטוחה למי ללכת מצב אחד ד"ר דוב קליין הוא מומחה ידוע ובזמן שבדקתי בפורמים נתקלתי בהמלצות רבות על ד"ר ד"ר קריכילי אני נורא יערך וישמח אם תשתפו אותי בחוות דעתכם על הרופאים .

03/06/2014 | 19:39 | מאת: לרחל

אין כל דילמה בין שני המנתחים: בניתוחי אף ד"ר קריכלי הכי טוב בארץ. בתוך כך לא בדיוק מטריד אותו הדימוי התקשורתי שלו. אלה שמבינים, או, לחילופין יודעים לבדוק בצורה יסודית, הולכים אליו למרות המחירים שהוא גובה. אחרים מגיעים אליו לאחר שנחלו אכזבה מניתוח כושל אצל מנתחים מיוחצנים.

22/06/2014 | 10:00 | מאת: חן

האם אפשר להגיד שהוא מנתח אפים ברמה של קריכלי? קיבלתי עליו מלא המלצות, את מכירה? אשמח לשמוע ממך, תודה

23/06/2014 | 17:39 | מאת: לחן

אם מנהל חדרי ניתוח של אסותא אשר מכיר את כל המנתחים הכי טובים בארץ נותן לנתח את בתו לקריכלי, זה אומר דרשני. אם את מחפשת מישהו יותר בזול לכי על זה. אין אף אחד ברמה של קריכלי ובוודאי אף אחד לא עולה עליו.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים