ניתוח הגדלת חזה - המלצות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

01/06/2014 | 13:32 | מאת: רותם

היי לכולן, אז אחרי שנים של לבטים, החלטתי שאני הולכת על זה ובגלל שאני ממש חדשה ולא בקיאה בתחום, הייתי שמחה לשמוע מבנות שעברו את הניתוח וכמובן יצאו מרוצות על איזה מנתחים הן ממליצות. קיבלתי המלצות חמות על ד"ר נועם חי וד"ר עמירם בורנשטיין. יש מישהי שנותחה דרך כללית אסתטיקה? תודה רבה על העזרה!

02/06/2014 | 16:23 | מאת: מעיין

היי.. ממליצה בחום על ד"ר נועם חי . עברתי אצלו ניתוח לפני 6 שנים ואני מאוד מרוצה מהתוצאה ומהיחס וההסברים. את מוזמנת לפנות אליי אם יש לך עוד שאלות [email protected]

02/06/2014 | 20:54 | מאת: אמי שוובסקי

היי, אני לא יודעת לומר יותר מדי על ה ניתוחים כי לא חוויתי אבל בהחלט אני ממליצה על כללית אסטטיקה ומעבר לזה אני יכולה לעזור לך בנוגע לקבלת השירותים שם ולסדר התליכים מהירים ומחינים יותר מוזלים. מוזמנת ליצור קשר במייל ואני אספר לך איך ולמה. (: [email protected]

15/07/2014 | 22:01 | מאת: רוני

היי אשמח לעזרה האם עשית בסוף את הניתוח? אם כן דרך כללית אסתטיקה? אצל איזה רופא?

26/07/2015 | 23:07 | מאת: הילה

אשמח לקבלת המלצות על דר אלכס ברזובסקי מבאר שבע.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים