המלצה חמה מאוד על ד"ר יצחק דנו

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

23/05/2014 | 14:20 | מאת: מלי

עשיתי ניתוח אף אצל ד"ר דנו לפני בערך 5 שנים וקשה לי לתאר עד כמה אני מרוצה מהתוצאה. קודם כל, לפני שהחלטתי לעבור את הניתוח אצלו הייתי בפגישות עם מספר רופאים ואף אחד לא גרם לי תחושת ביטחון כמו שהיה איתו. דבר שני, לאורך השנים האלו קיבלתי כל כך הרבה מחמאות והביטחון העצמי שלי הרבה יותר גבוה מפעם. הדבר שהכי היה חשוב לי שזה יראה טבעי, כי המון פעמים הסתכלתי על אנשים וישר זיהיתי שהאף שלהם מנותח. לא תיארתי לעצמי שכשאנשים יראו אותי אנשים או כשאני אסתכל במראה זה יהיה כל כך טבעי ומתאים לי לפנים. ממליצה בחום:]

27/05/2014 | 12:02 | מאת: שרה

היי מלי האם תוכלי לשלול לי תמונה של לפני ואחרי?

30/06/2015 | 10:05 | מאת: חן

אני ממש אודה לך, המייל שלי - [email protected]. אני מחפשת מנתח שיתקן לי ניתוח אף כושל. אני אשמח לדבר איתך בפרטי, זה חשוב לי. תודה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים