מנתחים פלסטיים ניתוח אף עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

17/03/2014 | 12:58 | מאת: יובל כהן

אני בת 18 ואני לפני ניתוח , המנתחים העיקרים הם ד"ר מרקוס הראל או שלמה צרפתי , אני אפשר לקבל ביקורות על שני מנתחים אלו ואם ישנם עוד מנתחים מומלצים אשמח לקבל שמות (:

17/03/2014 | 14:49 | מאת: מעייני

היי. עברתי ניתוח אצל ד"ר מרקוס הראל .. אם יש לך שאלות מוזמנת לפנות אליי במייל [email protected]

20/03/2014 | 15:05 | מאת: rsi

היי, אני גם מחפשת המלצה למנתח אף שיהייה גם רופא א.א.ג בינתיים ממה שבדקתי ,הראל מרקוס יש לו שם מאוד טוב, אבל אם תסתכלי על כל 100 תמונות של ניתוחי אף באתר שלו ,כל האפים נראים ממש מנותחים.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים