קריכלי המלצות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

21/01/2014 | 22:34 | מאת: דני

ניתוח אף ראשוני - קצה האף מהפרופיל עבה והולך בצורה ישרה - ככה שכנראה חייב לעבור ניתוח בשיטה הפתוחה , צריך גם שיוף עצם ( העצם הולכת ישר ) . מי יותר מומלץ קריכלי או הראל ? אני יודע ששתיהם תותחים בתחום - מצד אחד התרשמתי מאוד מהתמונות אצל מרקוס הראל באתר למרות שחלק גם לא אהבתי , מצד שני אותו דבר אצל קריכלי , אבל לקריכלי יש ניסיון יותר מכל רופא אחר והוא באמת אומן -בעצם שניהם אומנים ( קריכלי יותר לדעתי ) , "מה אתם הייתם עושים" ?

17/06/2014 | 14:43 | מאת: חן

יש לי בדיוק אותה התלבטות. יכול לספר לי מה עשית בסוף ועל מי הלכת? אתה מרוצה מהתוצאה? מאוד אודה לך על תגובה, חן

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים