ניתוח אצל ד"ר קריכלי - אין לי מילים....

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

30/12/2013 | 22:40 | מאת: מירב

לפני כארבעה חודשים עברתי ניתוח אף מאוד מורכב ,( אחרי שני ניתוחים שעשיתי בעבר )...ואחרי הרבה ביקורים אצל מנתחים החלטתי לעשות את הניתוח אצל ד"ר קריכלי ,, הניתוח כלל , השתלות של סחוסים , יישור מחיצה ופלסטיקה.. אין לי מילים לתאר את ההרגשה ,,סוף סוף אני נושמת ויישנה טוב והתוצאה יפהפיה וניראית שלי,, לגמרי שלי...והכי חשוב מתאימה לי לפנים. כחודשיים אחרי ד"ר קריכלי ניתח גם את בני הבכור :ניתוח פלסטי ויישור מחיצה... ביקשתי ממנו קסם אחד נוסף ,, וכך היה ..הוא באמת באמת תותח בתחומו ואני שמחה שתחושת הבטן שלי אמרה לא להתפשר וללכת על הטוב ביותר ..

28/06/2015 | 00:14 | מאת: הילה

היי מירב אני רואה שההודעה ישנה אבל חשבתי לנסות. אני מתלבטת אם לעשות ניתוח אף אצל דר קריכלי... וחוץ ממה שהוא מציג באתר לא ראיתי אנשים שעשו אצלו לעומת אנשים שעשו אצל מרקוס הראל וכו. אשמח אם אפשרי לקבל תמונות . תודה מראש

04/03/2018 | 16:49 | מאת: נורית

האם את יכולה לעזור לי להשיג את הטלפון של דר קריכלי אני מנסה חודשיים למספר שבאתר שלו פשוט לא עונים ??? תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים