ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

23/12/2013 | 11:21 | מאת: רות

שלום, אני בת 23 ובעלת מבנה קטן באופן כללי (אני מטר חמישים ושוקלת בערך 42 קילו) יש לי חזה קטן (נע בין a לb) וכבר שנים חושבת על ניתוח. בחודש האחרון הייתי אצל שני מנתחים פלסטיים. המנתח הראשון שראיתי המליץ על שתלים בגודל 270-300 סיסי (הוא אמר שתלוי בכמה הוא יצליח להכניס) המנתח השני המליץ על שתלים בגודל 140 או 170 אבל אחרי שהמנתח הראשון אמר לי מספר הרבה יותר גדול, 140 או 170 היה נשמע לי מאוד קטן ולבסוף הוא אמר שהוא לא יהיה מוכן לנתח אותי במידה ואני רוצה שתל גדול יותר. עכשיו, אני מודעת לפרופורציות שלי ואני לא רוצה שתלים שיראו עליי ענקיים אבל בהחלט לא כאלה שלי עדיין יראו כקטנים. אם אני מצליחה לאמוד נכון את הגדלים, אני רוצה משהו בסביבות ה220סיסי אבל אחרי מה שהמנתח השני אמר לי שאם אני ילך על שתל בגודל כזה יהיו לי סיכונים של מתיחה גדולה מידי של העור וסיכון שלאחר מספר חודשים השתלים לא יראו טוב אני קצת מתחילה לחשוש. במיוחד כי המנתח הראשון לא הציג שום סיכונים שכאלה ואפילו המליץ על שתלים גדולים יותר. אני קצת מרגישה אבודה כרגע בין שתי הדעות המאוד מנוגדות האלה והייתי שמחה אם תוכל לעזור לי להבהיר קצת את העניינים בתודה מראש

23/01/2014 | 13:39 | מאת: תמר

היי רות אני יועצת לרפואה אסתטית... אם כי לא בשביל זה נכנסתי כרגע לפורום אשמח לתת לך חיזוק ומידע על מנת שלא תלכי לאיבוד.... ישנם דברים שלא תמיד נלקחים בחשבון וןאשמח לעורר אותך אליהם אז את מוזמנת בחום לםפנות אליי במייל [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים