הצמדת אוזניים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

21/07/2013 | 01:12 | מאת: יאיר

מעוניין לעבור ניתוח הצמדת אוזניים דרך פרופורציה, אני גר באיזור הדרום (נתיבות). יש המלצה על מנתח מסוים? וכמה זה עלול לעלות בערך? אני בן 19 ואני לקוח כללית פלטינום. תודה!

30/07/2013 | 21:25 | מאת: אודליה

הי, חברה שלי עברה לפני שנה בערך ניתוח להצמת אוזניים אצל ד"ר גוברין. אומנם הוא עובד באזור בצפון ולא יודעת כ"כ סכומים והאם עובד עם קופת חולים אבל אני יודעת שהוא מעולה! אני מציעה לך להתקשר ולבדוק אם עובד בצורה כזאת כי הוא באמת מס' אחת. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים