ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

20/07/2013 | 20:55 | מאת: דודו

אני רוצה לעבור ניתוח אף הייתי שמח לשמוע ממנותחים שנותחו לאחרונה אצל ד"ר בן שושן מתלבט בינו לבין ד"ר קריכלי שמעתי ששניהם טובים אבל לא יצא לי לקרוא תגובות של מנותחים שנותחו לאחרונה אשמח לשמוע אצל מי מומלץ לעבור את הניתוח ומה התוצאות האם נראה טבעי ?

22/07/2013 | 00:22 | מאת: מרוצה ללא ספק

אני עברתי לפני חודש+ ניתוח אצל ד"ר קריכלי וזאת לאחר שהיתי צריכה לעבור ניתוח אצל רופא אחר שהמליצו לי מאד. היה לי תאריך עשיתי את כל הבדיקות ושבוע לפני ביטלתי. הלכתי לד"ר קריכלי לייעוץ שהיה מקצועי, אדיב ומציאותי הניתוח שלי היה מאד מורכב והיה חשוב לי ללכת לטוב ביותר בלי להתפשר, התוצאה נהדרת אנשים מחמיאים , אני מרוצה וד"ר קריכלי, הוא הרוויח את ההמלצות שכותבים בזכות התוצאות ועל תוצאות לא מתפשרים. יש המון מה לכתוב, פשוט צריך ללכת לייעוץ אם זה חשוב לך בין אם זה ניתוח ראשוני או מישני, לי זה היה שווה. זו החלטה לא פשוטה אצל מי עושים מאחלת לך בהצלחה על כל החלטה.

22/07/2013 | 21:26 | מאת: דודו

התגובה שלך מאד חזקה את מה שחשבתי אבל למה ביטלת אצל רופא אחר ואיך הגעת לד"ר קריכלי ? כתבת שהתוצאות טובות ומחמיאים לך רציתי לשאול אם האף נראה טבעי ?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים