בבקשה תעזרו!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

07/06/2013 | 00:16 | מאת: ליאן

שלום לכולם, אני בת 17 ואני רוצה לעבור ניתוח אף, אני מנסה להגיע לרופאים הטובים ביותר שרק אפשר, אבל בנתיים החששות שהניתוח לא יצא מוצלח גוברות ויורד החשק לעשות את הניתוח, למרות הצפייה הרבה לעשות אותו. בנוסף שמעתי על דק אבנר בן שושן, אז אשמח לחוות דעת עליו לחיוב או לשלילה, ועל עוד רופאים שאפשר לסמוך עליהם! המון המון תודה ובבקשה תעזרו!

22/07/2013 | 00:37 | מאת: מרוצה ללא ספק

ליאן היקרה, יש לי ילדה בגילך ולמרות הכל עברתי ניתוח משולב אצל ד"ר קריכלי שהוא נחשב לאחד הטובים, אומנם הוא לא זול אבל שווה כל שקל. אני מציעה לך לשתף את ההורים שלך בבחירה אפילו חשוב מאד, אף זה מרכז הפנים וחשוב לא להקל ראש בבחירה, תגלשי באתר של ד"ר קריכלי ותתרשמי, הוא אדם מקסים לבבי מקצועי ומאד מציאותי. אני ממליצה עליו בעניים עצומות !!! מאחלת לך בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים