התלבטות בין ד"ר גוברין לד"ר מרקוס הראל ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

27/05/2013 | 13:43 | מאת: זהבית

שלום רב, אני מעוניינת לעשות ניתוח אף שהתוצאה תיצא טבעית וגם שלא תהיה לי בעיית נשימה. לפי מה שקראתי פה זאת בעיה מאוד נפוצה לאחר ניתוח אף וזה מאוד חשוב לי שמבחינה אסטתית וגם רפואית התוצאה תהיה טובה. אודה לקבל המלצות, יתרונות וחסורנות לרופאים הנ"ל ממי שעבר אצלם ניתוח. אודה לקבל תגובה למייל: [email protected]

10/06/2013 | 00:19 | מאת: מאיה

רק הזהרי מ-ד"ר אלדד מור . לי הוא גרם נזק קשה גם צורני וגם רפואי ואני סובלת מזה מאד כבר מספר שנים מאז הניתוח . יש נגד אלדד מור מלא תביעות על רשלנות רפואית . גרוע ונורא .

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים