ניתוחי אף עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

12/02/2013 | 11:16 | מאת: שימי

שלום, אני החלטתי שאני עושה ניתוח אף אך אין לי שום מידע על מנתחים טובים בתחום לבנתיים שמעתי על ד"ר הראל מרכוס וד"ר קריכלי וד"ר יצחק דנו האם למישהו יש פה איזשהו עצות איך להחליט ואיזה רופא יותר טוב לפי הידע שלכם ואם מישהו עבר אצלם ניתוח אף בבקשה תספר לי איך יצא ואיך עבר התהליך ועוד מידע על רופאים אם יש לכם תודה רבה על כל עזרה ( : בבקשה לעזור ( :

14/02/2013 | 20:59 | מאת: יאיר

לאחרונה עשיתי ניתוח אף אצל ד"ר יוסף בן שושן, פשוט אומן אמיתי, מומלץ מאוד, גם קרוב משפחה שלי שלחתי אליו, רק מראה עד כמה אני מרוצה ורוצה שגם אחרים יהיו מרוצים כמוני.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים