ניתוח אף חשוב מאוד!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

22/12/2012 | 15:44 | מאת: ז

שלום אני עומד לעבור עוד שבוע ניתוח אף אצל ד"ר יצחק מאייר...יש לי בעיה שהיא גם רפואית וגם אסתטית..בתור גבר זה ממש מלחיץ וקשה כי אני לא רוצה להראות מנותח...אם יש למישהו המלצות חוויות לספר לי במיוחד גברים אבל לא רק זה ממש יעזור, ראיתי פה חוות דעת מאוד לא חיובית עליו למרות שאני מכיר 2 בנות שהוא עשה להם מאוד טבעי ויפה אבל אני עדיין לחוץ מזה...תעזרו לי דחוף!

23/12/2012 | 21:15 | מאת: דנה

אני יכולה להעיד על מה שאני מכירה, לא כירה את ד"ר יצחק מאייר מקורב, אני עברתי ניתוח אף אצל ד"ר גוברין ויצא מאוד טבעי. אמנם לוקח זמן, מספר חודשים עד שהאף מקבל את הצורתו הסופית, ואת זה בטח הסבירו לך, אבל בזמן הזה תצטרך להסתפק במה שיהיה. אחר כך האף ייראה טבעי למדיי, במידה ובאמת עשו עבודה טובה. שיהה לך בהצלחה.

30/04/2013 | 07:57 | מאת: טלי

היי ז , אשמח אם תעדכן אותי לגבי החלטתך במייל [email protected] הדבר יעזור לי מאוד

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים