כללית אסתטיקה..?כן? לא?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/11/2012 | 19:25 | מאת: מירי

שלום התחלתי להתעניין בניתוח חזה(הרמת חזה) ואני לא יודעת מאיזה מנתח להתחיל בכלל כי יש כל כך הרבה אז בנתיים קבעתי ייעוץ אצל כללית אסתטיקה ברמת אביב מישהו יודע אם זה שווה בכלל? הם טובים הם לא טובים ? או שעדיף כבר פרטי כמו קליין מרקוס הראל או מאייר יצחק וכאלה? זה פשוט כל כך מבלבל... תודה לכל מי שעונה :)

06/12/2012 | 18:31 | מאת: מאיה

אני יכולה להגיד לך שאני גם הייתי באותו מצב. בסוף הלכתי לייעוץ בכללית אסתטיקה ברמת אביב ויצאתי מרוצה מבחינת מקצועיות+מחיר.

14/12/2012 | 16:49 | מאת: רחלי

עברתי אצל ד"ר בורשטיין -הוא הכי מדהים שיש והכי הרבה ניסיון ! ואחותי אצל ד"ר דוד רדרמן !!!!

16/12/2012 | 00:39 | מאת: דניאלה

חיים אשכנזי. הרופה מושלם. עשיתי אצלן ניטוח הרמה והגדלת חזה לפני חודשיים.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים