שבועיים לפני ניתוח ועדיין מתלבטת. עזרו לי!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

12/11/2012 | 12:10 | מאת: ספיר

אני נמצאת כשבועיים לפני ניתוח אף, מיועדת להתנתח אצל קליין ואני לא שקטה עם זה בכלל. שמעתי שיש נגדו מלא תביעות וכל מיני שמועות זוועתיות. בקרתי בנוסף אצל ד"ר רן טליסמן שהיה נורא נחמד ומשכנע, הבעיה שאני לא מכירה אישית אנשים שעברו אצלו את הניתוח ולא שמעתי עליו מספיק המלצות. אשמח עם מישהו יכול להמליץ לי לטובה או לרעה על אחד מהמנתחים. זה ממש יעזור תודה:)

12/11/2012 | 21:48 | מאת: נועה

אצל קריכלי היית?

13/11/2012 | 14:07 | מאת: ספיר

הבנתי שהוא לא חבר באגודת הפלסטיקאים בארץ ככה שאין על מה לדבר. גם השמועות אומרות שהמחיר בשמיים. ברור לי שהניתוח הזה הוא לכל החיים וזה לא שאלה של מחיר אבל 40 אלף נשמע לי מוגזם. מישהו שמע אולי על ד"ר רסנר? טליסמן רן?

14/11/2012 | 09:36 | מאת: יפית ד.

אני ממליצה לך בחום על דר' סילפן - עברתי אצלו ניתוח אף לפני כמה חודשים לאחר ששוטטי הרבה בין מרפאות שונות. חברה עברה אצלו ניתוח וראיתי אצלו 2 בנות שעברו אצלו תיקוני אף והיו מאוד מרוצות וזה שכנע אותי. אני חושבת שהוא מקצוען ויכולה רק להמליץ!

16/11/2012 | 19:30 | מאת: ציפי

שלושת אלה ראיתי תוצאות ממש טובות מאוד !!

29/01/2013 | 17:10 | מאת: קורל

לא הייתי הולכת עליו, יש מנתחים לדעתי הרבה יותר טובים . חברה שלי עשתה אצלו לפני שנה וקצת, הצלקות עדיין אדומות מאוד, והחזה יצא נורא נורא קטן, אפילו לא שמים לב שהיא עשתה הגדלה היא היתה מאוד שטוחה לפני ושמה 350 , ולא רואים את זה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים