הגדלת חזה לפני לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

06/11/2012 | 22:54 | מאת: לילי

הייתי רוצה לשמוע מנשים שעשו הגדלת חזה לפני שילדו האם הייתה לכך השפעה על שלב כלשהו של ההריון, הנקה וגודל החזה לאחר מכן? בדיעבד, האם שווה לחכות לאחר הלידות כדי לעבור הגדלה? תודה..

08/11/2012 | 22:05 | מאת: טל

שלום לך, ראשית שיהיה בהצלחה. אני עברתי ניתוח הרמת חזה. עדיין לא בהיריון. עצה אחת, כשאת בוחרת רופא תוודאי שהוא זה שיבצע את הטיפול (כרוך בניתוח נוסף) במקרה של סיבוכים כגון דימום וכ'ו. במקרה שלי שלחו אותי לחדר מיון. חשוב מאוד לסכם כבר ששלב הייעוץ.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים