ניתוח הרמת פנים/עפעפים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

04/11/2012 | 22:58 | מאת: סיליה

שלום אני מבולבלת ....במי לבחור? מי הטוב ביותר? ד"ר רובינפור ? ד"ר מאיר כהן? ד"ר וינקלר ? מי מכיר ,מי יכול להמליץ בבקשה זה מאד מאד דחוף וחשוב לי תודה

10/01/2013 | 19:21 | מאת: מערכת ביוטיק

לפני ניתוח חשוב להכיר את הרופא המנתח וליצור קשר אישי בינכם כדי שתוכלי לקבל את היחס האישי. ניתוח עפעפיים הוא ניתוח קליל אך בשל חשיבותו הרבה בצורה הקוסמטית חובה ללכת לרופא שאנו מקבלים חוות דעת טובות ואוהדות לפרטים נוספים הכנסי לאתר שלנו http://www.beautic.co.il/subcategory.aspx?id=25 בברכה מערכת ביוטיק

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים