ניתוח אף משני

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

23/10/2012 | 15:22 | מאת: אביב

שלום, אני מעוניין לעבור ניתוח אף חוזר. שמעתי על ד"ר קריכלי ומיכאל שפלן. אני יודע שהראשון הוא מנתח א.א.ג והשני מנתח פלסטי אפשר לקבל המלצות?

24/10/2012 | 19:41 | מאת: גבי

גם אני צריך ניתוח חוזר אחרי מנתח מפורסם שהרס לי את האף. הייתי אצל שניהם. ד"ר קריכלי בדק אותי והסכים לנתח. העיניין עם ד"ר שפלן שהוא לא בעצמו מנתח, יש את ד"ר עייש שפעמיים בשנה מגיע מצרפת ליומים-שלושה עושה כמה ניתוחים ונוסע חזרה. שפלן רק בודק ומכין לו את המנותחים. קריכלי ועייש הם האופציה היחידה לניתוח משני, אבל עייש למחרת קם ונוסע בעוד שקריכלי כל הזמן כאן. מבחינתי זה שיקול מכריע – אני ארגיש יותר בטוח כשהמנתח שלי בסביבה ולא מישהו אחר משגיח עלי.

25/10/2012 | 15:38 | מאת: אביב

גבי שלום, ההתלבטות בין שניהם היא שד"ר אברהם קריכלי איננו חבר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ואסתטית. בעבר כבר נותחתי ע"י רופא א.א.ג והתוצאה - טעון שיפור הייתי אומר.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים