חוות דעת שלילית על ד

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

11/10/2012 | 21:07 | מאת: הדר

לכל מי שמתלבט/מתכנן לבצע ניתוח אף אצל ד"ר מוסקונה - ממליצה בחום לקרוא עד הסוף, ללמוד מהמקרה שלנו וליישם: לפני כשנה וחצי נגש אחי אל ד"ר מוסקונה על מנת לעבור ניתוח אף. לאחר כשבוע ימים בהם פניו היו חבולות ומושחתות, נגשנו אל כבודו להסרת התחבושות. ישר הבחנתי בשפת גופו של הד"ר מוסקונה הזה שמשהו אינו כשורה. הוא היה לחוץ כשהביט באחי. מסתבר שהנחיריים אינם באותו הקו, נחיר אחד שאוב פנימה והתוצאה לאחר הניתוח גרועה פי שבעתיים מהמצב שהיה טרם הניתוח!!!!!!!! מוסקונה מלמל שלא נדאג ושהדברים משתנים במהלך החצי שנה הראשונה. שקר וכזב והבל הבלים! נגשנו אליו בשנית, הוא העיף מבט והציע שנגש לניתוח נוסף בתשלום!!! עבור הטעויות שלו!!!!!!!!!!!! תוספת למחיר שנגבה 14,000 שקלים עבור הניתוח! כמה חוצפה יש באדם?! הוא אפילו לא התנצל!!! המצב הוא שאחי נגש לתיקון הזוועה שבצע ד"ר מוסקונה אל רופא מיוחד, ניתוח מורכב ביותר המצריך הוצאת סחוס מבית השחי והשתלתו בנחיר הפגום. ואם יש לכם עדיין תהיות אז הניתוח המורכב מסתכם בכ 30,000 שקלים נוספים. רק שהפעם ד"ר מוסקונה לא מעורב. לא מאחלת לאף אחד לעבור את מה שעברנו! את עוגמת הנפש ומורת הרוח בשל הטעויות והיומרנות של ד"ר מוסקונה ה"אגדי". הודעה זו היא התיקון שלי בעולם הזה, ראו הוזהרתם!!!

13/10/2012 | 12:03 | מאת: שיר

תודה ששיתפת אותנו בסיפור שלכם. מקווה שהכל הסתיים בטוב אני התכוונתי ללכת אליו ליעוץ וכנראה שזה יבוטל. תוכלי בבקשה להגיד מי הרופא שעשה לו תיקון? אני מחפשת את הרופא הכי טוב לניתוחי אף. תודה

21/05/2013 | 13:25 | מאת: זהבית

תודה רבה לך על המידע. אני מעוניינת לעשות ניתוח אף והייתי רוצה לדעת אצל מי בסוף עשיתם את התיקון? אודה למשלוח תשובה למייל: [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים