ד"ר יוסף בן שושן, ממש צריכה המלצה בהקדם אפשרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

20/08/2012 | 13:44 | מאת: יהלי

שלום לכולם אם מישהי או מישהו עברו ניתוח אף אצל ד"ר יוסף בן שושן מאד אשמח לשמוע את דעתכם, ובהקדם אפשרי... חושבת לעשות אצלו ניתוח עוד החודש. מאד חשוב לי... תודה :-)

27/08/2012 | 10:01 | מאת: נועה

היי אני גם חושבת לעשות אצלו-- יצא לך לברר עליו? הוא דיי שונה משאר המנתחים. הוא עושה את זה בהרדמה מקומית והוא לא חבר באיגוד הפלסטיקאים. מצד שני העבודות שלו הן הכי יפות שראיתי.

28/08/2012 | 22:54 | מאת: יהלי

היי נועה (וכולם) הייתי אצל ד"ר יוסף בן שושן ביעוץ, הוא נחמד, אמר לי מה נראה לו שכדאי לעשות וזה היה נשמע ממש לעניין. אני צריכה גם יישור מחיצה כך שמרגיע שהוא מתמחה באף אוזן גרון. העניין שהתוצאות שראיתי האתר שלו אמנם יפות אבל יש מעט תמונות.. בנתיים הייתי גם אצל ד"ר מוסקונה שעשה לי בדמיה ממוחשבת שזה כמובן מאד מרשים, אבל קצת מלחיץ שיש עליו כל מיני תגובות לא טובות בפורומים... (כמובן שיש גם טובות) אז אם למישהו פה יש המלצות על מישהו משניהם ממש אשמח לשמוע ןבטח גם נועה תשמח.... אם את יודעת משהו חדש עליו תשלחי תגובה :-)

28/08/2012 | 23:23 | מאת: יהלי

אגב למה ד"ר מאייר יותר מרשים? אשמח לשמוע עליו. דוקא העניין של הרדמה כללית לא מתאים לי

29/08/2012 | 00:12 | מאת: נועה

דבר ראשון על מוסקונה שמעתי דברים לא טובים ואני גם ממש לא אהבתי את העבודות שלו.. ממה שראיתי באתר.. השאלה איזה סגנון את אוהבת. לפי שעתי האפים שהוא עושה נראים מאוד מנותחים. ככה שבכלל לא הלכתי אליו ליעוץ. דר בן שושן עושה רושם יותר טוב אבל משהו אצלו לא נראה לי.. לא משהו שניתן לשים עליו אצבע. אני מציעה לך גם קצת לחפור על ההיסטוריה שלו בגוגל.. מצאתי דברים שלא היו נראים לי.. לגבי מאייר אהבתי את מה שראיתי באתר שלו והוא גם היה נשמע לי דיי עניני. הדבר היחידי היה שהוא אמר לי שהאף שלי מסובך לעומת בן שושן שאמר לי שהאף שלי ממש פשוט. כל מנתח נראה לי אומר משהו אחר :). פשוט מאייר נראה לי קצת יותר.. תגידי לי מה החלטת. ולמה לא הרדמה כללית?

02/09/2012 | 18:21 | מאת: יהלי

היי אני עדיין לא החלטתי.. מה שהיה עם בן שושן בהיסטוריה (מה שאני ראיתי) זה איזה מקרה חריג, לא קשור דווקא לאף עצמו, שקרה דווקא בהרדמה כללית. הסיבה שלי לא נראה הרדמה כללית זה שזה מצב שבו המנותח מונשם, חומרים חזקים וזעזוע מיותר לגוף שלא נראה לי שיש בו צורך. בנתיים לא החלטתי.. אם יש לך איזה מידע חדש אשמח לשמוע את החלטת?

03/09/2012 | 08:41 | מאת: שרה

בוקר טוב הבת שלי רוצה לעבור ניתוח אף ואני מבקשת לדעת אצל מי עשיתן זאת ומה המסקנות . תודה שרה

18/01/2023 | 14:34 | מאת: אחד העם

עשיתי אצלו ניתוח. לא להתקרב יש אצלי רק בלגן וסיבוכים. והוא בחור חיובי בסה"כ אבל קצת מפוקפק ולא מרגיש לי אמין בטח אחרי התוצאות העגומות

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים