ניתוח אף משני אצל קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

10/08/2012 | 13:45 | מאת: יסמין

אני שוקלת לעבור ניתוח לתיקון אצל קריכלי, אם נותחתם אצלו אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם. תודה, יסמין

10/08/2012 | 15:48 | מאת: ניב

יש מלא תגובות בפורום, רק צריך לקרוא אותן.

11/08/2012 | 14:00 | מאת: יסמין

האמת שמרוב שיש כל כך הרבה תגובות טובות עליו אני כבר חושבת שמסתובבים פה הרבה יחצ"נים שלו.. כי באמת זה כבר לא הגיוני. ואם כן, אז אני ממש אשמח. הבעיה שאין דרך לדעת את האמת :\

19/10/2012 | 01:45 | מאת: אייל

האיש פשוט אומן איש ישר מאוד ביררתי אצל דר קליין גם וכמעט עשיתי שם בסוף עשיתי אצל קריכלי ניתוח אף מישני אין עליו פשוט לא יאמן התוצאה מדהימה לפי דעתי הטוב ביותר מה שכן מאוד יקר אבל שווה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים