מחפשת המלצה לטיפול במיצוק העור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

23/07/2012 | 08:47 | מאת: הילה

אני בת 32 והעור נהיה רפוי יותר, והנקבוביות רחבות יותר. האם יש למישהו המלצה על טיפול ומטפל שיכולים לסייע?

30/07/2012 | 19:06 | מאת: מרוצה מאוד

הילה שלום רב, אינני יכולה להעיד על התחום בו את מתעניינת אך ברצוני לשבח מתנח פלסטי מקצועי ברמה בלתי רגילה. אני מדברת על ד"ר גוברין. עברתי אצלו הקטנת חזה אחרי שנים של פחד וחוסר בטחון מוחלט. הוא נתן לי הרגשה של רוגע ושיש לי על מי לסמוך. אינני צעירה, כבר בגיל העמידה, אך השינוי מאוד משמעותי עבורי והקל על חיי היום יום תרתי משמע. אני ממליצה לך בחום לפנות אל מרפאתו ולשאול אם עוסק גם בתחום זה, מבחינתי הוא רופא מספר אחת. מאחלת לך הצלחה בכל אשר תחליטי, רינה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים