איך בוחרים מנתח פלאסטי בתחום הגניקומסטיה ?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

22/07/2012 | 13:58 | מאת: עמרם

אני מעוניין לבצע ניתוח גניקו. קבעתי תור בכללית אסתטיקה. נפגש עם הרופא - עושה רושם של בנאדם נחמד אסל חוץ מזה אין לי כלים לדעת מה אני מקבל...?

07/08/2012 | 06:11 | מאת: שרי

שלום עמרם, המלצה שלי אליך, תבקש מהרפאה שמות וטלפונים של מטופלים שלהם שעברו אצלם אותו ניתוח. אתה רוצה לשאול להתייעץ לראות תוצאות וכו'.. כך גם אני עשיתי לפני הניתוח ורק אחר"כ התרשמתי ובחרתי את המנתח שלי. מאמינה שכך אתה יכול להתרשם, ובכלל אם יש לך חימיה והתחברות עם אותו מנתח זה גם יכול להוביל למשהו. בהצלחה, ש.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים