ניתוח אוזניים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

22/06/2012 | 13:31 | מאת: אנונימוס

ניתוח להצמדת אוזניים אומנם די שכיח, אבל יש גם הטוענים כי יש סיכוי לחוסר פרופורציה בין האוזניים לאחר הניתוח. כאבים שנמשכים יותר מן הצפוי. איך יודעים אצל מי הכי נכון לעשות? מה העלות? האם יש הבדל במחיר, אם שתי האוזניים אינן בפרופורציה טרם הניתוח? מה הסיכוי שתהיה בעיית שמיעה אחר כך?

16/07/2012 | 15:31 | מאת: שחר

אני הולך לעשות את הניתוח הזה בעוד כמה ימים אני יודע שבעקרון ניתן לעשות את הניתוח הזה כבכר מגילאי 6-8 וע ד80 אם תלך לרופא הוא יגיד לך שזה הרגשה שלך והוא לא יודע מה אתה מרגיש ואם אתה רוצה את זה אז תעשה את זה המחירים נעים בין 10000 לן 15000 שקלים תילך לרופאים טובים ואל תחסוך על ניתוח זה בכדי שלא תתקל בצורך לתיקון הניתוח אם תרצה עוד אני אוכרל להסביר לך...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים