ד"ר קריכלי מנתח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

09/06/2012 | 13:04 | מאת: מיכל

מחפשת את מנתח אף הטוב ביותר. לפי תגובות בפורומים אברהם קריכלי נחשב לטוב ויקר מבין מנתחי אף. המחיר אצלי לא מהווה שיקול, חשובה לי תוצאה ואני די מגובשת בדעתי לפנות אליו. אשמח לקבל תגובה נוספת.

12/06/2012 | 19:42 | מאת: נטע

הוא המנתח הטוב מבין כולם. מה גם שרוב המנחים הפלסטיים מבצעים מגוון רחב של ניתוחים, קצת מכול סוג, ואילו ד"ר קריכלי מתמקד אך ורק בניתוחי אף. יש לו ניסיון עשיר, רקורד מרשים והכרה בילאומית, לעיתים מנתח בחו'ל. אם את כבר מגובשת לפנות אליו עשי זאת ללא היסוס.הוא ניתח את בתי ואני מודה לאלוהים ששלח לנו אותו. בהצלחה!

11/08/2012 | 15:29 | מאת: יסמין

אני מעוניינת לשמוע עוד על קריכלי.. אני חוששת שיש פה הרבה יחצ"נים שלו.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים