המלצה על מנתח להצמדת אוזניים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

03/06/2012 | 11:29 | מאת: סיוון

שלום, אני בת 20 ומעוניינת לעבור ניתוח אוזניים. יש למישהו/י המלצה על מנתח?! תודה!!

03/06/2012 | 18:16 | מאת: טליה

שלום סיוון, לפני חודשיים עברתי ניתוח להצמדת אוזניים. אני בת 18 ממש לפני גיוס. פעם ראשונה מזה שניים שסוף סוף יכולתי ללכת עם קוקו וזאת תודות לד"ר טלי פרידמן שאצלה עברתי את הניתוח. אני עדיין הולכת לביקורת והתוצאות פשוט יצאו מדהימות ומושלמות. ההחלמה נהדרת ולא קשה בכלל, מאד ממליצה. בהצלחה, טליה.

04/06/2012 | 10:45 | מאת: סיוון

שלום טליה, קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה :) רציתי לדעת עוד כמה דברים על ההליך עצמו... האם זה באמת כ"כ כואב אח"כ?..כמה זמן לאחר הניתוח היית עם תחבושת?..הצטרכת ללכת עם "סרט ראש"..?..לאחר כמה זמן כבר רואים תוצאות/נשארים צלקות?..וכמה זה עלה לך?.. סליחה על כמות השאלות..אני פשוט כ"כ מפחדת עד שכבר החלטתי לעשות לבחור במנתח הלא נכון. שוב,תודה!!וסליחה..:)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים