הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

31/05/2012 | 14:38 | מאת: יולי

שלום אני מתעניינת בניתוח הגדלת חזה.. אני קצת חוששת מהניתוח ואם זה בכלל שווה את זה ואם אני אחליט שכן הייתי מעוניינת לעשות משהו קטן וצנוע שנראה כמה שיותר טבעי ויתאים למבנה הגוף.. השאלה היא מי נחשב הכי מקצועי בניתוחי חזה? אני מתלבטת בין ד"ר קליין לד"ר נמרוד פרידמן לבין ד"ר רוני מוסקונה.. אשמח לשמוע דעות והמלצות

01/06/2012 | 11:29 | מאת: אלכסדרה

הי יולי, כל הרפאים שציינת הם טובים ולא שמעתי תגובות רעות על אף אד מהם, אני אישית עשיתי הגדלת חזה אצל ד"ר גברין, יצא הכי טבעי בעולם, בקושי רואים הבדל אבל זה בדיוק מה שרציתי, היה לי מאוד חשוב שלא ייראה כאילו התנפחתי פתאום (אני גם לא אוהבת למשוך תשומת לב) ... בכל אופן ד"ר גורין היה נפלא, מקצועי ומאוד מתחשבת. שיהיה לך בהצלחה ומקווה שייצא בדיוק כמו שאת רוצה.

02/06/2012 | 18:43 | מאת: מיכל

היי יולי, שמעתי על הרופאים שאת מציינת, חושבת שהם טובים. אני אחרי הגדלת חזה ומאד מרוצה. עברתי את הניתוח אצל ד"ר פרידמן טלי, יצא מאד טבעי, כמו שרציתי. לא הכנסתי שתל ענק, לא רציתי שינעצו בי עיניים. הטיפול והיחס המסור שלה ושל הצוות פשוט מדהים. ממליצה בחום. הניתוח בוצע ברמת אביב. בהצלחה במי שתבחרי, מיכל.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים