המלצות ד"ר ענת אלעמי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

13/05/2012 | 12:49 | מאת: מתעניינת בניתוח להגדלת חזה

שלום רב! אשמח מאוד לשמוע המלצות דיסהמלצות על ד"ר ענת אלעמי ממרכז הרמוניה בשערי צדק.... תודה מראש

15/05/2012 | 12:12 | מאת: ליאת

17/05/2012 | 13:37 | מאת: רינה

שלום, לפני חודשיים בדיוק עברתי ניתוח להגדלת חזה ע"י ד"ר פרידמן. מרוצה מאד מהתוצאה, מהיחס שלה ושל הצוות במרפאה. פייר אין דבר כזה וזה לא מובן מאליו, הטיפול המסור לפני הניתוח, בניתוח ואחרי הניתוח. ממליצה לך לגשת לייעוץ ולהתרשם, לא תתחרטי מבטיחה לך. היא מקבלת ברמת אביב-ת"א. אחרי שעברתי שלושה ייעוצים אצל מנתחים שונים, הבנתי מהר מאד שאני רוצה שרופאה תנתח אותי. אישית לא מכירה את הד"ר שאת מבקשת המלצה עליה. בכל מקרה, בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים