ניתוח אף אצל דר' שם טוב?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

30/04/2012 | 03:14 | מאת: דנה

שלום. שנים אני מתלבטת בנוגע לביצועה ניתוח אף. ולאחרונה הגעתי לייעוץ אצל דר' שם טוב יוסף שהוא מומחה א.א.ג, למרות שהייעוץ היה מאוד נעים והוא הסביר לי את כל השאלות שהיו ל, עדיין יש לי לבטים בנושא האם לעבור אצלו את הניתוח או לא. אז ישמח לקבל המלצות, או לשמועה חוויות של מישהו שעבר ניתוח אף אצלו.

01/07/2012 | 15:02 | מאת: טליה

היי דנה, נותחתי אצלו לפני 5 שנים בניתוח משולב (רפואי+פלסטי) ואני ממש ממש מרוצה מהתוצאות!! יצא טבעי ויפה והכי חשוב אני יכולה לנשום ממנו ולהריח (שזה לא מובן מאליו, יש לי חברות שעשו אצל מנתחים שהם לא רופאי א.א.ג ונפגעו מזה..) אני זוכרת שגם אני ממש חיפשתי המלצות לגביו ופחדתי שלא היו הרבה אבל באמת שאין לך ממה לחשוש! הוא גם סבלן ואכפתי בשונה מאחרים שהייתי אצלם בהתייעצות.. בכל אופן שיהיה לך המונמון בהצלחה!!!!!

25/07/2012 | 19:50 | מאת: רוני

20/08/2012 | 13:09 | מאת: מוריה

היי טליה , האם יש אפשרות ליצור איתך קשר במייל אני מתכננת לעבור אצלו היתוח וחייבת עזרה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים