ניתוח אחרי תאונה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

20/04/2012 | 23:48 | מאת: בר

היי לכולם, עברתי תאונת דרכים בחו"ל ושברתי את האף, עשו לי שם ניתוח כדי שאני אוכל לחזור לארץ אבל עכשיו האף עקום כולל המחיצה. אני רוצה לעשות את הניתוח באוקטובר אבל ממש מתלבטת איך לבחור מנתח בייחוד לאור העובדה שאהבתי את האף שלי ואני מנסה להשלים עם העובדה שהוא גם ככה לא יחזור לעצמו, אבל בכל זאת רוצה להגיע לתוצאה הטובה ביותר. ראיתי המלצות על דב קליין ודר' קריכלי בנוסף הייתי בבדיקות אצל דר' יוסף בן שושן שאמר שהוא גם מבצע את הניתוח הזה, אם מישהו עשה אצלם ויכול להמליץ, או גם על מישהו אחר זה ממש יעזור לי! תודה

02/06/2012 | 10:10 | מאת: רותי

גם אני מחפשת רופא לניתוח אף לאחר תאונה.לאחר התאונה עשו החזרה אך האף נשאר עם גבנון סטיה לצד וסטיה של המחיצה. אני אמורה לעבור את הניתוח בעוד כ3 חודשים כיוון שההמלצה היתה לחכות חצי שנה לאחר השבירה. האם כבר בחרת רופא ועברת את הניתוח? מאוד אשמח לשמוע

16/06/2012 | 20:08 | מאת: ללי

קריכלי עולה על כולם, אם לעשות אז רק אצלו.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים