ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

13/04/2012 | 19:32 | מאת: ניתוח אף

שלום לכולם,אני עברתי ניתוח אף אצל ד"ר יצחק מאייר לפני חצי שנה והתוצאה שהתקבלה איכזבה אותי מאד,בדיוק כמו היחס מתנשא של מנתח.האף יצא עקום ולא מתאים לפנים.אני אצטרך תיקון ומבקש להמליץ על מנתח שמתמחה רק באפים(אפשר א.א.ג)ושיש אחריו ניסיון של ניתוחים מתקנים.אשמח להמלצות

20/04/2012 | 15:34 | מאת: א

היי , אני עברתי ניתוח אף גם רפואי וגם אסתטי לפני שבועיים וחצי . הייתי במס' ייעוצים אצל רופאים ואף סגרתי ניתוח וביטלתי אותו היות ולא הייתי שלמה. כשהתחלתי לבדוק בפורומים מצאתי את שמו של ד"ר קריכלי שהוא גם רופא א.א.ג ורק תגובות מאוד טובות לגביו. החלטתי ללכת על הטוב ביותר כי קראתי הרבה על אנשים שעשו אצל אחרים והגיעו אליו לתיקון וגם שילמו ביוקר (אני מאמינה שאם אתה עני תשלם יקר ואם אתה עשיר תשלם בזול). אני יודעת שהוא מבצע רק ניתוחי אף.ציפיתי לכאבים ולהרבה סימנים שלא עוברים גם אחרי שבועיים לפי סיפורים של כאלה שעברו את הניתוח אצל מנתחים אחרים . אחרי הניתוח לא היו כלל כאבים , תוך כחצי שעה כבר הייתי אחרי , והסימנים האדומים עברו תוך שלושה ימים(כאם חשוב לפי דעתי לפעול לפי ההנחיות שלו ולהניח כמה שיותר את השקיות הקפואות על העיניים) היחס שלו, של אירנה ושל הצוות באסותא היה הרבה מעבר למצופה ומאוד הקל על התהליך. קיבלתי בדיוק את האף שחלמתי עליו , והוא יהיה עוד יותר יפה אפילו כשהנפיחות תרד.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים