ניתוח אף כושל.

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

11/04/2012 | 18:35 | מאת: ניתוח אף כושל

שלום רב,לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח אף(אסטטי ומחיצה)אצל אחד המנתחים הידועים ברמת אביב.לאחר הניתוח כשרוב הנפיחות ירדה,התברר לי כי האף שהתקבל הוא אי סימטרי ולא מתאים לפנים.לאחר זה החל הדיכאון והייאוש להיתפרץ אצלי.כול יום אני בוכה כשמסתכלת במראה,אני לא יוצאת אחוצה.מצב הנפשי שלי התדרר עד כדי כך שהחלו אצלי התקפי חרדה.יש לי צבא בעוד זמן קצר ואני נכנסת לפניקה רק מידיעה העצמה שאצטרך להיכנס למסגרת ו להיות סביב אנשים.אני נמצאת כרגע במצב של אי רצון לחיות יותר.שילמתי סכום גדול למנתח ואין לי כסף לתיקון.אצל הרופא הנתון לא אסכים לניתוח חוזר.מה עלי לעשות?האף שלי נראה עקום למרות שלא היה כזה לפני הניתוח.האם יש סיכוי לתבוע את המנתח ולקבל את הכסף ששילמתי עבור ניתוח?ואם כן אז לאילו עורכי דין המתמחים ברשלנות רפואית ניתן לפנות?האם המקרה שלי שייך לרשלנות רפואית?תעזרו לי בבקשה.תודה

12/04/2012 | 07:21 | מאת: ש.

היי, לא מבינה בניתוחי אף ולשמחתי לא עברתי ניתוח אף. כן עברתי ניתוח פלסטיק אחר ומאד מרוצה. הייתי צריכה תיקון קטן לאחר כמה חודשים וכן ביצעו בי את התיקון ללא תוספת שקל, ואכן היום אני מאד מרוצה, גם אז הייתי מרוצה אבל היום יותר!!! רופא מנתח שמכבד את עצמו חייב לעזור ולתקן לך את האף. ואם הוא מסרב שווה לך ללכת לייעוץ אצל עו"ד לשלם עוד כמה שקלים ותראי מה מייעץ לך העו"ד. אני לא הייתי מוותרת. חברה שלי לא וויתרה, טבעה מנתח פלסטי מאד ידוע וקיבלה את כל כספה בחזרה, לא רק שקיבלה את הכסף בחזרה קיבלה כפול, ואם הכסף שקיבלה הלכה לתיקון אצל המנתח שלי, והיום גם היא מאד מרוצה. אל תהיי עצובה אני כל כך מבינה אותך, זה הפנים והם חשופות ולא ניתן להסתיר. החיים יפים אל תהרסי לך אותם בגלל מנתח כזה, נכון זה תקופה קשה עבורך בגלל, אבל מאמינה שזה עוד יתוקן והשנה הקשה הזו תהיי מאחוריך. חג שמח, ש.

13/04/2012 | 19:40 | מאת: א

את יכולה להגיד לי את שם המנתח שתיקן לחברה את האף?ואת שם העורך דין איתו תבעה את המנתח.תודה

27/04/2012 | 16:44 | מאת: ס

אני שואלת אותך מכיוון שגם אני רוצה לעבור ניתוח אף , והייתי בפגישת יעוץ אצל דר" הראל מרקוס, ברמת אביב. אודה לך על תשובתך .

09/03/2023 | 02:27 | מאת: ע

היי, האם את עדיין כאן?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים